Arhiva categoriei ‘Ce ne deranjeaza’

Starea jalnica a bazei sportive

Sunday, 30 August 2009

Odată cu deschiderea campionatului de fotbal 2009 – 2010 şi reorganizarea echipei de fotbal din localitate, considerăm normală iniţiativa renovării bazei sportive. De altfel, băieţii s-au și decis să înceapă lucrările de reparaţii la clădirea ce adăposteşte vestiarul.

Vestiarul echipei Vestiarul echipei

În speranţa că fotografiile atașate vor rămâne în curând doar o amintire neplăcută, le dorim succes!

Gunoaiele de pe malul Timisului

Sunday, 30 August 2009

gunoaieCâţi dintre noi, mergând la Timiş, nu am întâlnit grămezi de gunoaie lăsate fie pe plajă, fie pe drumul dintre dig şi râu. Aproape că nu există coborâre la apă care să nu fie marcată de astfel de “obstacole”.

Nu este important cine le-a aruncat, oameni iresponsabili desigur, insă cu siguranță există cineva care ar putea lua măsuri în acest sens. Primăria din punctul nostru de vedere. Poate că ar fi în firescul lucrurilor să fie iniţiate controale materializate în amenzi aplicate celor ce, cu bună ştiinţă, distrug mediul înconjurător.

Desele intreruperi de curent electric

Thursday, 6 August 2009

Asistam in ultimul timp (neputinciosi de altfel), la tot mai dese intreruperi ale furnizarii energiei electrice in Urseni. Nu stim insa cine ar putea fi principalul vinovat, vantul – puternic uneori, pasarile care se aseaza pe firele retelei mult prea vechi probabil, faptul ca nea Ion (Vasile sau Gheorghe) sudeaza cu electrozi de 5 si provoaca o scurta cadere suficienta pentru a reseta toate ceasurile, calculatoarele sau orice alt dispozitiv electronic pe care il tine omul in casa. Cert este ca nu se face nimic in acest sens si noi, bietii oameni, suferim in tacere.