Arhiva lunii August, 2009

Starea jalnica a bazei sportive

Sunday, 30 August 2009

Odată cu deschiderea campionatului de fotbal 2009 – 2010 şi reorganizarea echipei de fotbal din localitate, considerăm normală iniţiativa renovării bazei sportive. De altfel, băieţii s-au și decis să înceapă lucrările de reparaţii la clădirea ce adăposteşte vestiarul.

Vestiarul echipei Vestiarul echipei

În speranţa că fotografiile atașate vor rămâne în curând doar o amintire neplăcută, le dorim succes!

Pescaria din Urseni

Sunday, 30 August 2009

Crap UrseniPescăria Good Fish” din Urseni vă aşteaptă cu ofertă atractivă. Cele două bălţi sunt populate cu crap (românesc și oglindă) între 1 şi 4 kg. Taxa de intrare este de 20 de lei.

Această taxă de intrare include 2 kg de pește capturat gratuit. Toată cantitatea peste 2 kg se plătește cu 12 RON/kg

Gunoaiele de pe malul Timisului

Sunday, 30 August 2009

gunoaieCâţi dintre noi, mergând la Timiş, nu am întâlnit grămezi de gunoaie lăsate fie pe plajă, fie pe drumul dintre dig şi râu. Aproape că nu există coborâre la apă care să nu fie marcată de astfel de “obstacole”.

Nu este important cine le-a aruncat, oameni iresponsabili desigur, insă cu siguranță există cineva care ar putea lua măsuri în acest sens. Primăria din punctul nostru de vedere. Poate că ar fi în firescul lucrurilor să fie iniţiate controale materializate în amenzi aplicate celor ce, cu bună ştiinţă, distrug mediul înconjurător.

Ruga Urseni

Friday, 14 August 2009

Ruga din acest an va avea loc, conform tradiţiei, de hramul bisericii, sâmbătă, 15, şi duminică, 16 august. Programul primei zile va cuprinde Sfânta Liturghie, la ora 9:00, iar după-masă, la ora 17:00 se va ţine vecernia, cu participarea preoţilor Orlando Văran, Cosmin Dan, Pavel Indru şi Ionică Gîţă, urmată de înconjurarea lăcaşului de cult şi tăierea colacilor.
Vor cânta la Rugă: Adrian Stanca, Miron Frăţilă, Nicoleta Delinescu şi formaţia condusă de Ilie Paşca din Arad. Sâmbătă, jocul va dura până la orele 2:00. A doua zi, programul va dura de la ora 18:00 până la ora 1:00.

Desele intreruperi de curent electric

Thursday, 6 August 2009

Asistam in ultimul timp (neputinciosi de altfel), la tot mai dese intreruperi ale furnizarii energiei electrice in Urseni. Nu stim insa cine ar putea fi principalul vinovat, vantul – puternic uneori, pasarile care se aseaza pe firele retelei mult prea vechi probabil, faptul ca nea Ion (Vasile sau Gheorghe) sudeaza cu electrozi de 5 si provoaca o scurta cadere suficienta pentru a reseta toate ceasurile, calculatoarele sau orice alt dispozitiv electronic pe care il tine omul in casa. Cert este ca nu se face nimic in acest sens si noi, bietii oameni, suferim in tacere.