Clasele I-VIII rămân în continuare la Şcoala Generală din Urseni

Dorim să mulţumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat şi au susţinut păstrarea claselor de gimnaziu la şcoala noastră. Din fericire pentru comunitatea noastră, eforturile depuse de la începutul acestui an în vederea menţinerii actualei forme de organizare a claselor şcolii din localitate, nu au rămas fără rezultatul aşteptat. Deşi instituţia de învăţământ din satul nostru îşi va pierde statutul juridic cu începere din anul şcolar 2010 – 2011,  clasele despre care se punea problema că ar putea fi comasate, rămân, aşa cum este de altfel firesc, la şcoala din Urseni.  Potrivit planului de şcolarizare pentru comuna Moşniţa Nouă, clasele V-VIII ale şcolii din Urseni vor avea, ca şi până acum predarea separată, ceea ce reprezintă un beneficiu pentru calitatea procesului educativ.

3 Comentarii la “Clasele I-VIII rămân în continuare la Şcoala Generală din Urseni”

  1. Aurel says:

    Ma bucur foarte mult ca scoala generala a ramas in sat, chiar daca nu sunt de aici, deoarece in aceasta unitate de invatamant multi copii primesc ,, primul ajutor” in cadrul educatiei.

  2. Diana says:

    Ce bine ca nu se muta scoala !

  3. med... says:

    Felicitari tuturor celor care s-au implicat si au sustinut mentinerea acestei scoli,continuitatea acestei unitati de invatamant este datorata colectivului de sateni,care si-au sustinut ideea in folosul intregilor generatii de elevi.

Posteaza un comentariu