Gunoaiele de pe malul Timisului

gunoaieCâţi dintre noi, mergând la Timiş, nu am întâlnit grămezi de gunoaie lăsate fie pe plajă, fie pe drumul dintre dig şi râu. Aproape că nu există coborâre la apă care să nu fie marcată de astfel de “obstacole”.

Nu este important cine le-a aruncat, oameni iresponsabili desigur, insă cu siguranță există cineva care ar putea lua măsuri în acest sens. Primăria din punctul nostru de vedere. Poate că ar fi în firescul lucrurilor să fie iniţiate controale materializate în amenzi aplicate celor ce, cu bună ştiinţă, distrug mediul înconjurător.

11 Comentarii la “Gunoaiele de pe malul Timisului”

 1. gabytzu says:

  FIECARE sa puna mana si sa stranga nu va puteti bate joc se satu nostru mai ales aia de la orasi care vin
  aia fac asa ceva

 2. gabytzu says:

  ESTE urat din partea acestor oameni ce fac
  AR trebui sa se puna cos de gunoi sau fiecare sasi stranga ceo aruncat

 3. Diana Ciurus says:

  Trebuie sa facem ceva pentru a opri aruncarea gunoaielor pe malul Timisului, aceste lucruri nu fac altceva decat sa polueze natura…si nu numai, noi ar trebui sa nu mai aruncam gunoaie nici macar pe strazile satului nostu pentru ca pe fiecare strada a sa vezi gunoaie…acest lucru urateste satul si in acelas timp il si polueaza :(

 4. nick says:

  Sarbatori fericite si un sincer **LA MULTI ANI **tuturor consatenilor din Urseni.Cu drag Nicusor Gajea

 5. Ion_Vagon says:

  Din cate stiu eu, avem un cadru legislativ care reglementeaza aceasta problema. Singura dificultate ar fi faptul ca nu are cine sa aplice aceste norme. Sa facem apel la bunul simt al oamneilor (oraseni sau nu) este o pierdere de timp deoarece bunul simt si spiritul civic au disparut de mult din cultura acestui popor. In consecinta singura solutie este o mana de fier care sa pedepseasca exemplar orice incalcare a legii , iar in acest scop avem corpul de politie comunitara destul de numeros si dupa umila mea parere foarte inutil.

 6. kiss feri says:

  is nesimtiti astia care arunca gunoaie pe malu ti
  misului

 7. Ana says:

  Singura soluţie ar fi:ca fiecare persoană să isi adune propriile deşeuri şi în acest caz nu cred că vor mai exista astfel de probleme,dar cum in România nu exista o asemenea lege fiecare face exact ce îl taie capul.
  În special persoanele venite din afara satului sunt cei pe care nu îi interesează ordinea(de ce sa duc mizeria acasa ca oricum nu mai am nevoie)asa spun multe persoane.

 8. andreea:* says:

  trebuie sa se adune neaparat gunoaiele.trebuie pubele sau containere…daca vom continua asa timisul va fi plin de gunoaie in apa,peste tot(nu ca nu are fi in apa)…si tot oraseni(si noi din urseni)in loc sa adunam lasam mizeria acolo ca nu ne intereseaza.:)

 9. nick says:

  iresponsabili si fara bun-simt,dar probabil ca nici nu au unde.ar trebui montate niste pubele sau containere.Sau in cel mai rau caz,sa il puna in punga cu care a venit si sa-l duca inapoi.

 10. Mihai K says:

  si eu cred ca primaria trebuie sa faca ceva sa-i opreasca sa arunce gunoaiele acolo

 11. luca florin says:

  toti orasenii astia prostii lasa gunoaiele pe malul timisului

Posteaza un comentariu