Starea jalnica a bazei sportive

Odată cu deschiderea campionatului de fotbal 2009 – 2010 şi reorganizarea echipei de fotbal din localitate, considerăm normală iniţiativa renovării bazei sportive. De altfel, băieţii s-au și decis să înceapă lucrările de reparaţii la clădirea ce adăposteşte vestiarul.

Vestiarul echipei Vestiarul echipei

În speranţa că fotografiile atașate vor rămâne în curând doar o amintire neplăcută, le dorim succes!

29 Comentarii la “Starea jalnica a bazei sportive”

  1. ovidiu constantin says:

    ar fi mult mai simplu daca sar asfalta drumul intre urseni si timisoara si asa am putea si noi sa mergem normal in oras si nu sa ocolim atat de mult prin mosnita noua!!! propun deschiderea unui subiect pe acest site si toti cei care considera ca este util acest drum sa ne spunem parerea aici!! astfel poate vom avea si noi acest drum caci nu este normal sa fim atat de aproape de oras si sa trebuiasca sa ocolim atat de mult!! UNITI-VA SI POATE ASA DOMNUL PRIMAR NE VA ASCULTA SI NE VA REZOLVA ACEASTA MARE PROBLEMA!!

  2. gabytzu says:

    CU asa vestiar ne facem de rusine ar trebui ca toti din sat carora le place fotbalul sa vina sa ajute la vestiar
    si la strangerea gunoaielor deoarece si ei vor juca sau au jucat la aceasta echiopa
    SUSTIN aceasta echipa
    bafta baieti in continuare

  3. kiss feri says:

    jucatori urseniului trebuie sa se antreneze cat mai mult pt a putea castiga cat mai multe meciuri

  4. kiss feri says:

    imi pare rau de echipa urseniului . feri 296

  5. kiss feri says:

    ne facem De ras cu vestiaru nostru trebuie sa facem ceva cu el se poate strica mai rau decat este acuma e foarte distrus . Eu cred ca a fost distrus de catre tigganii din mosnita veckhe ! Sper sa putem face ceva cu vestiarul si echipa urseniului. Imi pare rau de echipa urseniului , ehipa e destul de buna dar se poate face si mai mult sper ca sora portaru urseniului sa se antreneze cat mai mult

  6. kiss feri says:

    urseniul este un sat frumos dar echipa este foarte rea

  7. lau says:

    e pacat k sa ajuns in siuatia asta a vestiarelor si a echipei de fotbal….poate cei pusi s s ocupe de aceste aspecte ale satului vor face eforturi si vor aduce pe drumul cel bun k altfl va fi si mai rau decat e…orikm eu urez bafta echipei de fotbal si mult succes….Felicitari ptr saitul…;)

  8. satana says:

    nu va faceti probleme,vestiarele se vor renova cat de curand…baieti dak nu bagati osu la echipa in teren…vom avea de suferit k toti…de l saty nr 9

  9. Sorina M says:

    Aţi scris: “considerăm normală iniţiativa renovării bazei sportive”. În ce constă acest lucru? Pot să vă fac nişte sugestii:
    - renovarea corpului care reprezintă vestiarul şi extinderea construcţiei;
    - toalete corespunzătoare;
    - sursă de energie electrică;
    - staţie de amplificare;
    - mobilier specific atât în interior (cuiere, bănci, dulapuri, mese) cât şi în exterior (mese, bănci, umbrele);
    - întreţinerea permanentă a terenului de fotbal;
    - amplasarea coşurilor de gunoi;
    - frigidere cu produse răcoritoare;
    - de ce nu asigurarea pazei şi protecţiei?!
    Probabil sportivii din sat consideră că sunt şi alte aspecte de urmărit, dar să nu uităm că acest loc reprezintă spaţiul necesar desfăşurării şi altor activităţi, precum a fost campionatul de fotbal între etnii, destinat elevilor când, neavând acces la o staţie de amplificare, a fost necesară o “exersare” a corzilor vocale pentru coordonarea activităţilor.
    Mult succes tututror sportivilor şi sper din tot sufletul să se bucure de condiţii fireşti! HAI URSENIUL!

  10. Yo Messi Alin;);););) says:

    In sfarsit cineva s-a ocupat si de vestiarul echipei de fotbal cel putin pana la derby-ul din etapa aV-a de pe teren propriu cu Gloria Mosnita-Noua vom schimba acoperisul si sa stiti ii valabil pentru toti care ne critica , noi cei din Urseni ne ajutam si la renovarea vestiarului au venit persoane care nu au nimic cu echipa de fotbal si doar ca sa ne ajute dar acest lucur nu cred ca se gaseste si in alta parte nu avem asa conditit dar suntem oamenii conteaza foarte mult … hai Timisul Urseni ,,SA-I URCAM PE GARDURI PE CEI DE LA LIEBLING,,:):):):):D:D:D am glumit

  11. tora tora says:

    imi pare rau ca a degenerat in halul acesta discutia si cand am scris ce am scris nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni chiar daca am fost jignit.Pe de alta parte ma bucur ca va intereseaza atat de mult comentariile mele pentru ca vad ca le analizati morfologic,sintactic,psihologic si mai umpic si ortografic (haha).Imi pare rau ca unii oameni sunt frustrati si nu au calitatea de a recunoaste ca pe langa calitati, satul Urseni(cu u mare)are si importante lipsuri.Si cu privire la oamenii care isi castiga cinstit painea in tari ca Germania, Italia si Spania nu cred ca au facut tara de ras in vreun fel.Va anunt ca este ultima data cand intru pe acest site (care chiar daca are un design deosebit in partea de dreapta sus bara de cautare este tot un element de design, si cu toate astea e de apreciat intradevar dar ar trebui sa aveti in vedere ca nu pentru toti locuitorii acestui sat site-ul reprezinta o utilitate pentru ca nu toti dispun de servicii internet, iar exemplele sunt multiple din randul tinerilor,ce sa mai spunem de batranii de 70+)pntru ca sincer ma asteptam la raspunsuri concrete si nu la critici.In plus puneti-va voi, cei care ati comentat in postura de musafir si ganditi-va la ce sentimente de apreciere ai cand ai nevoie la toaleta iar gazda iti recomanda sa mergi la closet in natura pentru ca nu are apa si canalizare.cam asta am avut de spus.

  12. Ana says:

    Dragă tora,după părerea mea in Urseni nu sunt prea multe persoane cu un trai de viată scăzut.
    Aşa că lipsa acestor conditii nu ţin neaparat de igiena satului sau a localnicilor ,deoarece in aceasta localitate este apa câtă vrei!
    Şi tu crezi ca cineva ar muri fără aceste conforturi,sigur că ar fi binevenită o asemenea actiune pt satul nostru dar noi ne mândrim si cu ce avem si o sa încercăm să ajungem pe calea cea bună aşa cum ai dori tu!

  13. Istvan says:

    bine zici Cheloo, suntem alaturi de baietii de la echipa de fotbal si de d-ul antrenor
    Succes la meciul cu Lieblingul!

  14. Cheloo says:

    Se va rezolva si problema cu vestiarele cat mai curand doar suntem oameni seriosi , ‘tora tora’ pastreaza-ti comentariile si insultele pentru tine , toate se vor face la timpul lor … stim si noi ce lucrari mai trebuie sa se faca si cu timpul se vor rezolva … asa ca ar fi mai bine sa iti vezi tu de problemele tale nu ale altora …Succes echipei de fotbal!

  15. andreea says:

    daca nu se va scimba vestiarele ne vom face de ras in fata tuturor mai ales in campionat trebuie o schimbare neaparat…chiar daca sunt fata.si cu gunoaiele de la timis,de pe strada, trebuie o imbunatatire cam peste tot.:)

  16. Alin Messi says:

    pt tora tora – profil:

    iti pare rau ca satul tau nu are site
    te dusmanesti cu cei din Urseni pt ca scri Urseni cu lit mica, si Girocul si Apuseni cu lit mare
    nu esti din Giroc, probabil esti din Mosnita N sau Mosnita V
    se pare ca ai ceva scoala dar la repezeala si ca intr-o rabufnire ai facut greseli de exprimare
    nu reusesti sa te controlezi si ai scris comentariul dintr-o data fara sa-i mai verifici dupa greselile

    si APRPOPO DE TORA TORA, iti recomand un SEPPUKU

  17. tora tora says:

    ma refer ca vestiarul si Timisul nu reprezinta o comunitate care locuieste in acest sat si ca de fapt sunt probleme mult mai importante care ar trebui atribuite ca si cap de lista(utilitatile din secolul XXI) asta, tinand cont ca acest sat se afla la 10 km de Timisoara.Adica vestiarul il folosesc persoanele care le place sportul, pe cand apa o folositi cu totii, si ca atare….orice om are nevoie mai multa de igiena decat de fotbal.Nu cred ca fotbalul este o prioritate pentru satul acesta.

  18. Rafael says:

    sa-si faca si celelalte sate din comuna siteuri si dupa aia sa stam de vorba, ca dk ii vorba de bla bla restul sunt niste plapumari, noi am tacut si am facut. Felicitari pt. baiatul care a facut siteul nostru, iti multumin

    oricum, HAI URSENIUL

  19. Mihai K says:

    Nu cred ca e din Giroc cine a scris, girocenii sunt oameni de treaba in general, totusi se cam preconizeaza din pacate acapararea lor de oras,
    poate e mai degraba cin a scris de pe autostrada soarelui sau “calea boilor”

  20. Istvan says:

    Lasa-i sa vorbeasca pe cei de la Giroc – viitoarea mahalaua internationala a Timisoarei

  21. rafael says:

    sau……. daca esti dintre vecinii nostri dragi din comuna, mai terminati sa ne faceti de ras comuna prin Germania pe unde ati fost…

  22. Ana says:

    Sincer chiar avem cu ce ne lauda, dar nu concuram cu nimeni ci doar cu noi
    Vor veni si canalizarea si gazul (nu gazele) si tu tot tora mica ce nu stie nimica vei ramane

  23. Rafael says:

    Nu stiu de unde esti tora insa se vede ca ai o ciuda in tine
    daca esti din giroc, mai incetati sa alergati dupa pipalaci pe camp, de alta mancare nu stiti sa va faceti rost?

  24. Flavius says:

    Consider lansarea acestui site un fapt important pentru satul nostru. De altfel, trebuie sa recunoastem ca site-ul este unul reusit. Daca as fi in locul tau, tora tora, as aprecia acest lucru, cu atat mai mult cu cat localitatea noastra e prima din comuna care a izbutit sa-si creeze un site propriu (mai exista doar site-ul primariei Mosnita N.).
    Intr-adevar, Urseniul nu beneficiza de infrastructra unor localitati din apropierea Timisoarei (sau, cine stie… a unor viitoare cartiere ale metropolei), insa incercam si noi sa aratam realizarile, deloc de neglijat ale comunitatii noastre.
    Ceea ce spui aici, tora tora, vine dintr-un soi de frustrare specifica persoanelor facute dupa principiul sa moara si capra vecinului.

    In speranta ca vei aprofunda pe viitor notiunile de gramatica referitoare la cacofonii, iti urez
    HAI URSENIUL!!!

  25. Admin says:

    Oare cu ce ne-am laudat ? Cu vestiarele ? Cu gunoaiele de la Timis ?

  26. tora tora says:

    sincer, nu am nimic cu satul asta dar va laudati foarte mult cu site-ul asta cand in anul 2009 satul urseni are aceleasi conditii ca in Apuseni, adica curent si telefon , dar are lipsuri : canalizare,apa si gaze….incomparabil cu Girocul, sincer mai mult bla bla decat fapte .

  27. Ana says:

    arată foarte rău vestiarele, ar fi binevenită o acţiune de renovare a acestora

  28. Alin Messi ;-) says:

    trebuie sa facem ceva cat mai repede cu vestiarele sunt oribile nu ne mai putem prezenta asa in acest campionat speram ca pana dupa cele 2 etape ce le avem afara sa ne strangem baietii de la echipa si sa rezolvam problema asta ;) nota 10 BOGDAN pt site-ul asta

  29. luca florin says:

    trebuie sa avem grija de vestiarul nostru al satului al echipei de fotbal,ne facem de ras cu vestiarul asta in tot judetul

Posteaza un comentariu