Ziua recoltei

Duminică, 4 octombrie, va avea loc în parcul comunal din Moşniţa Nouă, Ziua Recoltei. Evenimentul se doreşte a fi un târg de toamnă în care sunt aşteptaţi producători din cele patru sate ale comunei cu produse agricole din gama cerealelor, legumelor, brânzeturilor, fructelor şi a altor preparate specifice sezonului (murături, dulceţuri, compoturi). Expoziţia cu vânzare se va desfăşura între orele 9 şi 13 fiind urmată de un spectacol folcloric.

Dorim ca acest anunţ să fie şi o invitaţie producătorilor din Urseni de a participa la eveniment.

Stand Urseni Stand Urseni

Ziua Recoltei a adus în parcul comunal producători din mai multe sate: Moşniţa Nouă, Urseni, Moşniţa Veche, Bucovăţ şi Buziaş. Reprezentanţii satului nostru au expus spre vânzare: mere (3 soiuri), struguri (3 soiuri), gutui, cartofi, miere şi ouă. De altfel, Urseniul a primit premiul pentru cele mai ecologice produse.

Stand UrseniStand Urseni

Dat fiind succesul manifestării, sperăm la crearea unei tradiţii în organizarea de astfel de evenimente la nivelul comunei.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

3 Comentarii la “Ziua recoltei”

  1. Diana Ciurus says:

    Pacat ca nu se organizeaza actiuni culturale si la noi in sat:(

  2. Ioan Sorincau says:

    Draga Mihaela, te inseli, te asteptam la urmatoarele actiuni, asa cum te-am asteptat si pana acum. Nicio actiune de pana acum nu a purtat sigla PSD. La Ruga ai simtit asa ceva? La taiatul porcilor? La deschiderea anului scolar? La introducerea autobuzului in 2008 sau la aducerea RATT/ului in Urseni, in 2009? Sau la asfaltarea si pietruirea strazilor? Sau la resfintirea bisericii catolice? Sau la realizarea trotuarului din dale la biserica ortodoxa? Poate la Ziua Recoltei ori la Concursul de prajituri? La mutarea dispensarului intr-o noua locatie din cocina in care se afla? Cand, draga mea? Oricum, toti locuitorii sunt invitati si asteptati la toate actiunile culturale, sportive si, de ce nu, obstesti! Nimeni nu a cerut vreodata cuiva sa arate carnetul de partid la aceste actiuni. Curaj, te asteptam!
    Cu drag,
    Ioan Sorincau

  3. mihaela says:

    Din pacate tot ce se organizeaza la nivel de comuna este doar la nivel strict PSD, oricine vine din afara sistemului este dat la o parte cu brutalitate.

Posteaza un comentariu